-
Min blogg

Kreative dager

Da studentene mine hadde høstferie, lekte jeg med avant garde

Åhh som jeg gledet og gruet meg til disse dagene med avant garde makeup. Det skulle være tre forkjellige kreative looks de tre dagene. Fotograf Eva hadde nytt fantastisk studio på Sinsen hvor alle tre dagene skulle foregå etter noe prepping i Abzint frisør salong nede i sentrum først. Jeg synes avant garde er utrolig gøy, men samtidig er det innmari vanskelig å være så kreativ og samtidig gå ut av den "vanlige" beauty makeup sjangeren og pushe grensa så mye.

Til naboer sin glede tok jeg med meg sexy photo shoot hjem i hagen

Denne dagen skulle dreie seg om wet look makeup, og jeg gledet meg så sykt mye! Jeg har ikke fått gleden av å jobbe med dette så mye og jeg hadde lenge sett for meg hvor kult alt kom til å bli! Samtidig valgte vi å gjøre det hele litt røft og sexy også..når vi først har muligheten så why not!?!

I studio sminket jeg først de to unge og nydelige modellene Yngvil og Britt. Først skulle de ta bilder hver for seg med close up på makeup, så jeg måtte være ekstra perfeksjonist denne dagen.

Noen bilder fra spekk jobb i lillehammer forrige helg...

Yngvil ble en utrolig nydelig sommerfugl i vinterland <3
Yngvil ble en utrolig nydelig sommerfugl i vinterland <3
Uvant å se Anniken uten bryn og så "lite" makeup generelt, men effekten ble jo døds bra!!
Uvant å se Anniken uten bryn og så "lite" makeup generelt, men effekten ble jo døds bra!!
Elsker dette bildet!! Close up og litt mere farger
Elsker dette bildet!! Close up og litt mere farger
Skriv innlegget her.

Kreativ søndag med herlige mennsker!!

På søndag fikk jeg endelig leke litt igjen, en spekk jobb hvor jeg kunne slå meg løs og leke med sommerfulger og annet gøy! Grethe Sagmoen var med som frisør og da blir jo hårstyling alltid magisk. Marit Kristine Aasen var hjernen bak fotograferingen, og det lover jo også alltid bra;)

Anniken fikk "fjernet" brynene sine og fersken øyenskygge på øyne og softet opp over der bryn egentlig var, fersken+orange på lepper og helt hvit hud uten blush.

Kreativ kveld =)

Denne kvelden var veldig avkoblende og morsom. Jeg fikk gjøre akkurat hva jeg ville på to nydelige unge jenter som faktisk aldri har jobbet som modell før. Man skulle ikke tro det når man ser bildene, jentene var jo DE naturtalentene og bildene ble døds bra! Selvfølgelig med hjelp av en super dyktig fotograf, Eva Rose, og meg selv på makeup og hår så må det jo bli magisk;)

Flere bilder fra høstens jobber...looove it!!

Skriv innlegget her.

Kreative dager på fjellet med bading i fire minus!

I helgen var jeg på fjellet over Hafjell Alpinsenter og fikk kjenne på vinteren. Det var en kald opplevelse, men utrolig gøy å være kreativ igjen. Er så utrolig glad jeg har jobben min som hobby!! 

Jeg skal vel ikke klage på kulden når de stakkars modellene våres, Anniken, Celine og Julian, måtte tåle lite klær i minusgrader på snø, is og tilogmed i vann. De var super dyktige og leverte nok en gang.

Som fotograf hadde vi med oss kreative og flinke Marit Kristine Aasen og som frisør hadde vi den super dyktige Grethe Helen Sagmoen.