-
Min blogg

Diverse

Morsom helg med Cutrin og de beste frisørene!

I helgen jobbet jeg fra morgen til kveld, men det hadde jeg ikke noe imot når jeg jobbet med så flinke frisører og fikk sminke så mye fine modeller. 

Cutrin og Paul Mitchell hadde kurs på SAS hotellet i Oslo, samt lørdag kveld var det også hårshow. Her er det hele tiden mye lys på scenen så det krever mye makeup.

Lørdag begynte vi kl 08, det var det 20 modeller som skulle sminkes, heldigvis endel gutter som krever litt enklere makeup;) men alle måtte sminkes kraftigere til showet som var lørdag kveld.

Lærer tilværelsen er så utrolig givende og gøy!

Jeg jobber jo nå også som lærer på Face Stockholm Makeup School. Det er så innmari gøy å få gleden av å lære bort og inspirere! Desverre blir det ikke så mye freelance jobbing pga det ble en mye større stilling på len enn planlagt, men jeg får til det viktigste så jeg klager ikke;)
Vi har 42 studenter, 4 lærere og 1 assistent som er tilstede når vi trenger det. Jeg må si vi er et utrolig bra team som utfyller hverandre veldig godt.

En drøm er gått i oppfyllelse! Jeg har begynt å jobbe som lærer!!<3


Jeg har ikke skrevet noe på bloggen i det siste pga en drøm har gått i oppfyllelse og jeg har begynt som lærer i makeup faget. Jeg var så heldig og fikk jobben for noen uker tilbake og skulle ikke starte før august, men siden det var behov for meg allerede takket jeg ikke nei til det. Gjett om jeg har kost meg på jobb!! Har alltid hatt i bakhodet å undervise ved siden av freelance jobbingen vil være perfekt for meg, og jammen hadde jeg rett! Jeg føler jeg har så mye å gi studentene, men jeg må nok lære meg å være litt streng.

Jeg begynte på karrieren min tidligere enn jeg visste!

Haha jeg måtte le når jeg fant dette hos mamma <3 men gøy å se jeg var inne på det så tidlig!
Haha jeg måtte le når jeg fant dette hos mamma <3 men gøy å se jeg var inne på det så tidlig!