-
Min blogg

Lærer tilværelsen er så utrolig givende og gøy!

Jeg jobber jo nå også som lærer på Face Stockholm Makeup School. Det er så innmari gøy å få gleden av å lære bort og inspirere! Desverre blir det ikke så mye freelance jobbing pga det ble en mye større stilling på len enn planlagt, men jeg får til det viktigste så jeg klager ikke;)
Vi har 42 studenter, 4 lærere og 1 assistent som er tilstede når vi trenger det. Jeg må si vi er et utrolig bra team som utfyller hverandre veldig godt. Det er meg som er mest tilstede og deretter har vi Jeanette Olsen fra Pudder Agency, Heidi Rød fra Operaen og Pia Ruud.

Skolen i Oslo er på det tredje året nå, mens den i Bergen har holdt på i 15 år. Vi i Oslo ble i år så heldige at vi har fått så sykt flotte lokaler midt i sentrum. Toppetasjen i Tollbugaten 17, med terasse rundt hele etg som skal nyyytes når sola og varmen kommer tilbake;)


Her under er noen bilder fra skolen og noe av hva vi har drevet med:


Her er halve klassen med red lips;)
Her er halve klassen med red lips;)
Smokey eyes demo gjort av meg
Smokey eyes demo gjort av meg
En liten blåveis med teater makeup
En liten blåveis med teater makeup
Forbrent arm gjort av gjesteforelser Jim
Forbrent arm gjort av gjesteforelser Jim


0 Kommentarer på Lærer tilværelsen er så utrolig givende og gøy!:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment