-
Min blogg

Da studentene mine hadde høstferie, lekte jeg med avant garde

Åhh som jeg gledet og gruet meg til disse dagene med avant garde makeup. Det skulle være tre forkjellige kreative looks de tre dagene. Fotograf Eva hadde nytt fantastisk studio på Sinsen hvor alle tre dagene skulle foregå etter noe prepping i Abzint frisør salong nede i sentrum først. Jeg synes avant garde er utrolig gøy, men samtidig er det innmari vanskelig å være så kreativ og samtidig gå ut av den "vanlige" beauty makeup sjangeren og pushe grensa så mye.

Jeg jobbet sammen med den dyktige fotografen Eva Rose og den super kreative frisøren Vibeke Almquist. Bildene skal være med i en konkurranse så jeg får desverre ikke lov å publisere noe ferdige bilder før i desember, men i mellomtiden har jeg noen smakebiter fra dagene....

Dag I
Dag I
Dag II
Dag II
Måtte låne bort buksen min for anledningen...
Måtte låne bort buksen min for anledningen...
Dag III
Dag III

0 Kommentarer på Da studentene mine hadde høstferie, lekte jeg med avant garde:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment