-
Min blogg

En smule fornøyd med posten idag når min makeup og styling er cover på magasinet..

Sååå gøy å åpne posten når jeg får Made by Me sitt magasin tilsendt i posten pga de var så fornøyd med min jobb fra en shoot vi gjorde i sommer at et av bildene ble cover på magasinet. Ekstra gøy er det jo når jeg faktisk ikke var 100% fornøyd med meg selv fra denne shooten, så får jeg en bekreftelse som dette! Jeg skal slutte å være så streng med meg selv...promise!! Min helg kunne ikke startet bedre, jeg er sååå fornøyd!! Ha en super fin helg alle sammen:)))0 Kommentarer på En smule fornøyd med posten idag når min makeup og styling er cover på magasinet..:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment