-
Min blogg

Vi dro tilbake til 60- & 70 tallet med magasinet Made By Me

Jeg var nylig på Egmont for å sminke og style hår på en nydelig modell fra Elite models. Denne dagen skulle jeg virkelig få leke meg! Made By Me skulle blandt annet vise klær inspirert fra tidlig 60 tall, sent 60 tall og 70 tallet. Sååå gøy!! Makeup er jo noe spesiell i alle epokene. Tidlig 60 er mye mørk skygge i global linjen og lyst på selve øyelokket, mens det også ble kraftigere eyeliner, både sort og hvitt, senere det tiåret. 70 tallet er jo "flower power" perioden, hvor det er mere farger og dusere enn vi la i globalen på 60 tallet. Håret ble ofte satt opp høyt på kronen på 60 tallet, noe jeg synes ser så fancy ut, men jeg skal innrømme det var veldig vanskelig å få til dette perfekt, spesielt med et så stort tidspress jeg hadde denne dagen. 70 tallet og hippie tiden var litt enklere. Jeg stylet håret med løse naturlige krøller og tok et bånd i pannen og rundt hodet.


Made By Me er et stort magasin som gis ut i USA, Storbritanina og Europa. 
Bladet omfatter nåtidens mote innen strikking, hekling og annen fresh mote som hører til.

0 Kommentarer på Vi dro tilbake til 60- & 70 tallet med magasinet Made By Me:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment