-
Min blogg

Til naboer sin glede tok jeg med meg sexy photo shoot hjem i hagen

Denne dagen skulle dreie seg om wet look makeup, og jeg gledet meg så sykt mye! Jeg har ikke fått gleden av å jobbe med dette så mye og jeg hadde lenge sett for meg hvor kult alt kom til å bli! Samtidig valgte vi å gjøre det hele litt røft og sexy også..når vi først har muligheten så why not!?!

I studio sminket jeg først de to unge og nydelige modellene Yngvil og Britt. Først skulle de ta bilder hver for seg med close up på makeup, så jeg måtte være ekstra perfeksjonist denne dagen. Noe jeg forøvrig elsker, og visstnok kanskje litt for mye i følge noen som har jobbet med meg;) 
Vi skulle avslutte dagen med en shoot av jentene sammen i vann, så jeg ville ha en rød tråd i makeup. Yngvil har blå øyne så jeg tok igjen blå fargen og kjørte på med litt sort i global før jeg la på gele/gloss over makeup. Britt har brune øyne og jeg la derfor på brunt og sort. Begge to fikk smashing fersken lepper som lyste opp looken og jeg sprayet til slutt mase vann i håret deres så det ble røft, tøft og litt sexy;) De gjorde en super jobb sammen med dyktige Eva Rose som fotograf, så jeg gleder veeeldig til å se bildene.

Siste stopp denne dagen var i hagen hjemme hos meg. Vi fylte opp barnebassenget med varmt vann så modellene ikke skulle lide for mye på denne kalde dagen. Til glede for alle naboer som fikk dette med seg, så måtte modellene i tillegg ligge i bassenget i sexy undertøy;)

 

Magic is happening;)
Magic is happening;)
Moro på bakrommet har vi det iallefall!
Moro på bakrommet har vi det iallefall!
Hei hei naboer!  Basseng shoot er i gang;)
Hei hei naboer! Basseng shoot er i gang;)
Alt ble jo så bra så vi måtte ta noen bilder av de hver for seg også....
Alt ble jo så bra så vi måtte ta noen bilder av de hver for seg også....

0 Kommentarer på Til naboer sin glede tok jeg med meg sexy photo shoot hjem i hagen:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment