-
Min blogg

Bli ny med Norsk Ukeblad

Torsdag var jeg igjen på Egmont for å sminke en heldig dame som skulle bli ny og få 4 sider reportasje i Norsk Ukeblad. Denne gangen hadde modell med egne klær så jeg måtte virkelig klø meg i hodet for å få tre antrekk som ble bra. Hun hadde mye fint, men som hun sa selv, ingenting passer sammen og hun aner ikke hvordan hun skal få brukt klærne sine. Sånt eeelsker jo jeg og sa jeg også kunne komme hjem til henne og hjelpe henne med dette.

Jeg fikk heldigvis lov til å legge på litt ekstra rundt øyne idag, hun hadde så fine brune øyne med noe grønt, og jeg ville få frem det grønne så det ble plomme i globalen med noe sort for å markere det enda mer. Det var et antrekk med kjole hvor vi krøllet opp det fine håret hennes så hun ble super søt og smashing! Reportasje kommer bladet i slutten av august.


0 Kommentarer på Bli ny med Norsk Ukeblad :

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment