-
Min blogg

CD cover in the making

Cornelia Lauritzen, nydelig jente på bare 18 år, er en up and coming artist som skal gi ut sitt første album. Pop er sjangeren og makeup skal utstråle hennes personlighet. Samtidig skal den være litt frekk som håret hennes, som er knall rødt og innmari kult! Jeg fikk ikke noe mindre lyst på knall rødt hår etter denne dagen..............

Jeg finner en leppestift fra MAC som jeg sjelden har brukt for, den er sååå innmari knall rød/rosa, akkurat som håret hennes, perfekt! Legger dus plomme skygge på øyne, lashes og litt rosa blush. Håret er kult som det er så der slapp jeg å gjøre noe særlig. 


Jeg ble en menneskelig vindmaskin og fikk trent armer bra denne dagen!-)
Jeg ble en menneskelig vindmaskin og fikk trent armer bra denne dagen!-)
På slutten av shooten måtte jeg prøve meg på litt sommerfulger her også..litt søtere enn plateselskapet ville, men vi må jo prøve oss litt;)
På slutten av shooten måtte jeg prøve meg på litt sommerfulger her også..litt søtere enn plateselskapet ville, men vi må jo prøve oss litt;)
Nydelig!!
Nydelig!!
 

0 Kommentarer på CD cover in the making:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment