-
Min blogg

Kreativ søndag med herlige mennsker!!

På søndag fikk jeg endelig leke litt igjen, en spekk jobb hvor jeg kunne slå meg løs og leke med sommerfulger og annet gøy! Grethe Sagmoen var med som frisør og da blir jo hårstyling alltid magisk. Marit Kristine Aasen var hjernen bak fotograferingen, og det lover jo også alltid bra;)

Anniken fikk "fjernet" brynene sine og fersken øyenskygge på øyne og softet opp over der bryn egentlig var, fersken+orange på lepper og helt hvit hud uten blush. Fersken på negler og super stilig accessories på hender. Bildet kommer så fort fotografen er ferdig med de. Cant wait!!!

Yngvil fikk en mer fargerik makeup, sota øyne med grønt og lime, fregner, mørk rosa lepper og MASSE sommerfulger på hud og i hår! Fantastisk!! Gleder meg så utrolig til å se resultatet og poster de så fort jeg får de!! :)))


Vi hadde det så mye moro denne dagen og overdriver ikke om jeg sier jeg lo 50% av tiden:)))
Vi hadde det så mye moro denne dagen og overdriver ikke om jeg sier jeg lo 50% av tiden:)))
Sommerfulg i vinterland
Sommerfulg i vinterland
Jeg hadde heldigvis tre søte små hunder og kose med hele dagen også, helt herlig <3
Jeg hadde heldigvis tre søte små hunder og kose med hele dagen også, helt herlig <3

0 Kommentarer på Kreativ søndag med herlige mennsker!!:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment