-
Min blogg

Vinn "bli ny dag" med klær, makeup, hårstyling og foto shoot:)))

Nå kan tre heldige vinnere få en bli ny dag av vektkonsulentene.no. Dette omfatter klær, makeup, hårstyling og foto shoot i studio! All styling blir gjort av meg og foto shoot blir gjort av proffesjonelle fotografer på Egmont Hjemmet Mortensen sitt studio. Utrolig gøy!!
Jeg lover å gi deg en dag du ikke vil glemme.  All makeup og styling kommer med råd og veiledning så du enkelt får det til selv senere:)
Jeg lover å gi deg en dag du ikke vil glemme. All makeup og styling kommer med råd og veiledning så du enkelt får det til selv senere:)0 Kommentarer på Vinn "bli ny dag" med klær, makeup, hårstyling og foto shoot:))):

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment