-
Min blogg

Permanent makeup bilder

Jeg har nå endelig laget en mappe med et lite utvalg av noen av mine siste jobber i permanent makeup. Disse bildene er tatt rett etter behandling, når skorpe forsvinner iløpet av noen få dager vil fargen bli noe lysere og eventuell skygge effekt vil komme frem. 

Jeg har jobbet som permanent makeup artist siden 2001 og har ved flere anledninger vært instuktør/lærer ved Biotek Academy i Oslo. Jeg har jobbet med Biotek systemet siden 2006, som er det mest skånsomme systemet på markedet. Det har stabile farger, dvs ingen røde eller blå bryn etter noen mnd, samt over 20 forskjellige nåler for best mulig resultat og skygge/3D effekter.


0 Kommentarer på Permanent makeup bilder:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment