-
Min blogg

Sprekeste shoot´n jeg har vært på!

Fredag jobbet jeg for bladet Bedre Helse hvor de skulle ha en artikkel om trening og kosthold. Det er to tøffe trenings instruktører, som må nevnes er de sprekeste pensjonister jeg har møtt, og fire voksne deltakere. Noen har trent litt, mens andre hater å trene. Deltakerene skal kjøres hardt og følges av leserne i 10 uker hvor det blir 1-2 artikler videre. Gleder meg til å se de igjen om noen uker!

Dagens makeup og hår var jo da veldig naturlig og fresh. De var super søte og hyggelige alle sammen, hvor noen var så fornøyd og skulle ønske de skulle videre på fest etterpå...Dagens accessories i studio!
Dagens accessories i studio!
Trenings instruktørene prepper en av deltakerne før start. Disse to intruktørene er de sprekeste og tøffeste menneskene i 60 årene jeg har møtt. Kjører snowboard, klatrer og trener myyye! Sånn vil jeg også bli når jeg blir pensjonist!!
Trenings instruktørene prepper en av deltakerne før start. Disse to intruktørene er de sprekeste og tøffeste menneskene i 60 årene jeg har møtt. Kjører snowboard, klatrer og trener myyye! Sånn vil jeg også bli når jeg blir pensjonist!!
En fornøyd makeup artist på vei hjem fra jobb. Føler jeg burde dra på trening, meeen skal istedet i bursdag og spise masse god mat og kose meg med vin...i morgen!!!
En fornøyd makeup artist på vei hjem fra jobb. Føler jeg burde dra på trening, meeen skal istedet i bursdag og spise masse god mat og kose meg med vin...i morgen!!!

0 Kommentarer på Sprekeste shoot´n jeg har vært på!:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment