-
Min blogg

Styling oppdrag av reklame film

Torsdag var jeg og plukket ut klær for en reklame innspilling for vektkonsulentene. Deres nettside skal settes igang for fullt i januar og i den forbindelse skal de kjøre en reklamefilm i romjula og januar, samt ha stort oppslag i Norsk Ukeblad uke 2 og 3. Fredag morgen var jeg igang med styling av Hilde, location var hjemme hos Hilde som er frontfigur for vektkonsulentene.no. Hun er et godt forbilde da hun har gått ned hele 47 kg og er alltid blid som en sol! Heia Hilde!-) Styling og innspilling gikk kjempe fint og jeg gleder meg til å se dette om noen uker på tv og i Norsk ukeblad på nyåret.

0 Kommentarer på Styling oppdrag av reklame film:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment