-
Min blogg

Kreative dager på fjellet med bading i fire minus!

I helgen var jeg på fjellet over Hafjell Alpinsenter og fikk kjenne på vinteren. Det var en kald opplevelse, men utrolig gøy å være kreativ igjen. Er så utrolig glad jeg har jobben min som hobby!! 

Jeg skal vel ikke klage på kulden når de stakkars modellene våres, Anniken, Celine og Julian, måtte tåle lite klær i minusgrader på snø, is og tilogmed i vann. De var super dyktige og leverte nok en gang.

Som fotograf hadde vi med oss kreative og flinke Marit Kristine Aasen og som frisør hadde vi den super dyktige Grethe Helen Sagmoen. Vi klekket ut den ene tøffe ideen etter den andre og jeg venter i spenning på bildene. Tusen takk for en herlig helg alle sammen! : Mer kreativt blir det ikke!
Mer kreativt blir det ikke!
 : En litt kald makeup artist...
En litt kald makeup artist...
 : Minusgrader eller ei, her skal det bades for å få de feteste bildene!
Minusgrader eller ei, her skal det bades for å få de feteste bildene!
 : Siste touch up før magien starter.
Siste touch up før magien starter.
 : Dette ble vel min favoritt for helgen..
Dette ble vel min favoritt for helgen..
 : Vi hadde gleden av å jobbe i vakker natur. Deilig energi boost!
Vi hadde gleden av å jobbe i vakker natur. Deilig energi boost!

0 Kommentarer på Kreative dager på fjellet med bading i fire minus!:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment