-
Min blogg

Bli ny shoot:))

Jeg var hos Egmont Hjemmet Mortensen i Nydalen for å sminke og style søteste Hilde som skal fronte hjemmesiden til klikk.no sitt nye prosjekt, vektkonsulentene.no. Mulig dette også kommer i Norsk Ukeblad i januar. Hun er en god motivator for leserne da hun har gått ned hele 20 kg, er super søt og blid som en sol! Noe av det artigste jeg vet er å gjøre noen ny, og Hilde var med på absolutt alt jeg foreslo så jeg koste meg utrolig mye på jobb igår! Klær, hår og makeup ble en suksess denne gangen også;) 

For å lese om Hildes opplevelse av å bli ny, sjekk ut hennes blogg; http://sweetlittleteahouse.blogg.no/1379922814_ble_ny__se_bildene_fr.html


0 Kommentarer på Bli ny shoot:)):

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment